PONY-FUN!!!

Alle info hierover kun je op deze pagina vinden!

Wat houdt pony-fun nu eigenlijk in? Pony-fun duurt anderhalf uur en in die tijd gaan we van alles doen! Zie het als een soort kinderfeestje! Lekker plezier met elkaar en met pony’s hebben! Wat gaan we zoal doen? Ponyrijden uiteraard, maar ook poetsen, spelletjes spelen en allerlei andere dingen die te maken hebben met pony’s. Het belangrijkst is dat we lol hebben met elkaar!

De kosten voor pony-fun voor bedragen 8 euro voor anderhalf uur. Het begint (vrijwel) elke zaterdag om 14.00 uur. Pony-fun kent geen verplichtingen, je kunt je zo vaak opgeven als je wilt. je zit er niet aan vast, ook geen opzegtermijn. Wel graag even van tevoren ons een berichtje doen of een email, als jullie komen. Dan weten we namelijk hoeveel hulp we moeten regelen voor de begeleiding. Email: info@manege-elburg.nl of een sms/whatsapp naar 06-20013932.

Verder is het goed om een lange broek te dragen, liefst zo aansluitend mogelijk (liever geen ruim zittende joggingbroek) en stevige schoenen, liefst over de enkel heen (liever geen gympen). Caps hebben we hier te leen.

Het is voor de leeftijd van ca 4 tot ca 11 jaar. Maar jonger/ouder is mogelijk in overleg. Vraag naar de mogelijkheden!

Wij voeren het veiligheidscertificaat en nemen dus de veiligheid van u, uw kind en anderen zeer serieus. Leest u daarom aub onze huisregels door. Die zijn te vinden op de pagina “links & downloads” van deze website. En mocht u zelf weg gaan tijdens pony-fun, zorgt u er dan voor dat u altijd uw gegevens. telefoonnummer aan ons doorgeeft?

Aanmelden voor pony-fun kan middels een mailtje: info@manege-elburg.nl of een berichtje op 06-20013932

Heel belangrijk! Het kan zijn dat er op enkele keren geen pony-fun is! Hou dan de agenda en de facebook pagina van Pony-Fun heel goed in de gaten!!!

 

We hebben ook een Facebook site! https://www.facebook.com/Ponyactivteiten

IMG_8589 fotos ipone 4 Mireille 310 Naamloos IMG_5799 IMG_5801  IMG_5273