Nieuwtjes

Hieronder vindt je allerlei wetenswaardigheden.

Mocht je zelf leuke ideeën en/of nieuwtjes hebben, stuur dan even een mail naar: info@manege-elburg.nl

WEEK 52 EN WEEK 1 ZIJN WE GESLOTEN

Beste mensen,

in week 52 en week 1 zijn we gesloten. Wel zijn er nog beperkte mogelijkheden om nog wat inhaallessen of privélessen in te plannen. Meer info? Laat het ons weten!

Maar eerst hebben we nog een extra springtraining op woensdag 13 december en zaterdag 16 december de jaarlijkse springwedstrijd! Je kunt je nog opgeven in de hal op het witte bord! Er zullen dan geen groepslessen zijn op de 16e, maar die zijn uiteraard in te halen!

Alvast voor iedereen hele fijne feestdagen!

GEMISTE LESSEN:

Hebben jullie een les minimaal 24 uur van tevoren afgemeld? Dan kan deze ingehaald worden! Stuur dan even een email naar info@manege-elburg.nl om een afspraak te maken!

Houden jullie er wel rekening mee dat de gemiste lessen in het nieuwe jaar alleen nog in januari geldig zijn?

Telefonisch afmelden is helaas niet mogelijk. Ook niet via whatsapp.

Houd er aub ook rekening mee dat gemiste lessen op feestdagen niet ingehaald kunnen worden, deze vallen onder de feestdagen-regeling. Meer info hierover op http://manege-elburg.nl/paardrijlessen/.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag!

Op de zaterdagmiddagen zijn wij op zoek naar een leuke en handige vrijwillig(st)er, die het leuk vindt om ons te helpen met het op/afzadelen van de lespony’s en alles wat daar bij komt (stukje verzorging etc.). Mocht je geinteresseerd zijn, stuur dan even een mailtje naar info@manege-elburg.nl! Je moet dus wel wat ervaring hebben met op/afzadelen. Wij zijn op zoek naar een jeugdig persoon, maar volwassenen zijn net zo welkom! Dit zou ook geschikt kunnen zijn voor de genen die nog een maatschappelijke stage moeten volgen! Dus moet je nog wat uurtjes stage lopen, geef je dan ook op!

Wie heeft er nog een leuke foto van onze paarden? Wij willen graag leuke foto’s publiceren! Of heb je misschien wel een leuk verhaal of leuke gebeurtenis van een van de paarden en/of pony’s van hier, dan zouden we het erg leuk vinden als je dat met ons deelt!