Kinderfeestjes

Kinderfeestjes:

Er zijn diverse mogelijkheden, maar dat ligt er maar net aan wat je precies wilt. Allerlei combinaties zijn denkbaar. Voor een prijsopgave kunt u het beste mailen naar: info@manege-elburg.nl

Hieronder enkele mogelijkheden:

1. Voltige met 1 paard (gymnastiekoefeningen te paard) gedurende half uur, daarnaast half uurpoetsen, uitleg over voltige en paarden in het algemeen, warming-up en optomen. Al met al een uurtje bezig.
Of alleen een half uur voltige, dit duurt c.a. drie kwartier.

2. Een volledige les (een uur lang), dat kan dressuur of springen zijn. (min. 4 pers.) Dit kan alleen indien alle kinderen rijervaring hebben. Voor de les een half uur lekker poetsen, opzadelen, uitleg en na het rijden weer naverzorgen. Al met al ca 1½  uur bezig.

3. Indien geen of weinig ervaring, dan kan er een les begeleidt worden. (min. 3 pers.) We doen dan het ene half uur spelletjes te paard of voltige en andere halfuur gericht rijles. Daarnaast krijgen ze wederom uitleg en kunnen ze helpen poetsen en op en afzadelen. Ook hier al met al c.a. 2 uur bezig. Deze optie is wel afhankelijk van de te regelen begeleiding.

4. Een andere mogelijkheid: een half uur rijden (spelletjes of iets anders) en een halfuur lekker poetsen en “tuttelen”. Vraag naar het gunstige tarief!

Verder krijgen de kinderen een glaasje ranja en een zakje snoep of lolly. (behalve bij een half uur voltige en een half uur rijden, dan krijgen ze alleen ranja te drinken).

Andere dingen diemen er bij kan kiezen:
Ranja/Roosvicee te drinken, friet met appelmoes
Pannenkoeken
IJsje (waterijsje)
Paardentaart maken *TIP* let wel: niet voor menselijke consumptie!
Behendigheidsparcours
etc.

Mocht u andere ideeen hebben, dan staan wij daar voor open. Er zijn genoeg mogelijkheden en combinaties te bedenken!